''Ik ben een Identity Shifter"

ik neem je weg van wie je dacht dat je altijd moest zijn,  naar wie je eigenlijk echt bent

Ellen Persijn

It took me some time, but now I'm here⁣

Al wat nodig was, was een keuze maken. Een heldere beslissing voor mezelf dat ik ging brengen wat ik zelf geleerd, en ervaren heb.

Ik heb mezelf lang klein gehouden, mss herken je dat ook…⁣Omdat ik niet wilde dat anderen zich ongemakkelijk voelen door wat ik doe en vertel.⁣ Vanuit mijn opvoeding heb ik altijd meegekregen dat ik niet te speciaal moest gedragen of voelen.

⁣⁣
Maar ik wil helemaal geen normaal leven, ik wil een extraordinair leven.⁣ Een leven waar ik kán keuzes maken in lijn met de avonturen die ik wil beleven.

Vrijheid, spanning en een “licht” leven dat is wat ik wenste voor mezelf.

En jij? Wat wens jij voor jezelf?

NLP Practitioner

Naast de 5 jaar ervaring in mijn eigen coachingbusiness heb ik 10 jaar sales ervaring. Daarnaast ben ik een gecertificeerd NLP Practitioner, Mindset coach en Effortless coachTM.

Mindset coach

If you don’t use your mind, your mind uses you. Ik neem je mee in de wereld van je geest. Laat je zien hoe je overtuigingen en gedachten kan shiften, en nieuwe motivators kan toevoegen om jouw interne wereld op een lijn te krijgen met je externe beleving. 

Identity shifter

Door patroonherkenning merk ik op wat nog aan je onderbewustzijn vastklampt en dat  leg ik bij je voor. Wat jouw niet meer dient, daar nemen we afscheid van. 

Klaar om plafonds te breken, levels te betreden en jou naar dat volgende hoofdstuk te brengen.

Honest Motivator

Ik spiegel wat ik zie, hoor en leg verbanden hiertussen. We kunnen nu eenmaal niet alles zelf waarnemen, ik zie wat jij (nog) niet ziet en  geef je zaken mee waarmee je echt aan de slag kan.

Mijn coaching en mentorship is eerlijk, scherp en steeds vanuit liefde.

Life coach of toch maar niet?

Als ik dat woord lees of hoor, bekruipt mij telkens een rilling, een on-ge-loofelijke weerstand.⁣

Die benaming die al even in het rond wordt gegooid, dekt al even mijn lading niet meer. Sinds een jaar komen er steeds meer verschillende soorten cliënten op mijn pad.⁣ Mensen die alles kunnen hebben,⁣ en net die volledigheid missen in wat hun leven nu is.⁣ Of net de volledigheid zoeken buiten zichzelf.⁣ Ik coach hen in hun leiderschap.⁣ In hoe ze de wereld aanschouwen.⁣ In hoe ze omgaan met hun partners, medewerkers, zichzelf.⁣ In hun beroep, onderneming, relaties.⁣ Want dat ben je in de eerste plaats: 

Een mens. In zijn volledigheid.⁣
⁣⁣
Dus ben ik dan een life coach? Misschien wel, maar dat woord laat ik toch nog even op de plank liggen.

 

Over Ellen Full Circle Coaching
BEAF04A3-B050-4F38-846F-583721F3A3C6

Je bent er klaar mee, dat onzichtbare plafond mag nu doorbroken worden...  Jij wil nu gaan leven en ondernemen,  in lijn met wie je bent.

Wist je dat...

28BAD1EB-9E65-4A24-8E54-6C80A887395D

100% van mijn cliënten geeft aan eindelijk patronen te shiften die al hun ganse leven tegen hen werken.