Business Identity Session

Wat zijn je kernwaarden? Wat breng je nu echt naar je klant?
Welke emotie wil je raken met je marketing en communicatie?

Let's thrive

Tijdens een intensieve
1/1 sessie kruip jij in de identiteit van jouw onderneming

Business Identity Sessions

Wat mag je verwachten:

Ellen Full Circle Coaching

Wat gaan we doen?

Wat zijn je kernwaarden?
Wat breng je nu echt naar je klant? Welke emotie wil je raken met je marketing en communicatie?

In deze sessie maak je een deep-dive naar de kern, die ervoor zorgt dat jij een helder framework hebt om al te toekomstige beslissingen op af te meten. Zodat al je keuzes gestroomlijnd worden op de essentie van je onderneming.

Daarna kijken we naar jou, ben jij ook in lijn met wat je brengt? Voel je het tot in het uiterste van je bewustzijn?

Ben je volledig in flow met wat je wil brengen of houden er nog dingen je op een oude plek? Zijn er nog gedachten, patronen en overtuigingen die je weghouden van 1 gestroomlijnde flow te creëren in je leven en hoe je je onderneming naar buiten brengt?

Je hebt nog vaak te maken met "dat stemmetje" in je hoofd, die je telkens weer bij af zet... De ene moment ben je er volledig klaar voor en voor je het weet maak je jezelf weer onzichtbaar, klein, stil,... en kabbel je weer door als voorheen.

Je bent geprikkeld door mindset, en wéét dat hoe je naar de wereld kijkt je vaak nog blokkeert.

Je comfortzone stretchen in een veilige omgeving, helderheid creëren zodat je krachtig kan ondernemen, dat is waar jij nu nood aan hebt.

Ellen Persijn

Coach / trainer / mentor

Meer geld verdienen én ondertussen een leuker leven leiden, vraagt om een andere strategie dan die je al had. Ik help ondernemers groei te bereiken door shifts te maken in hun denk- en gedragspatronen. Ik help ze shiften naar een nieuwe identiteit, die eigenlijk écht van hen is. Weg van wat ze ‘denken’ dat iedereen verwacht, dichter bij wie ze zijn. Ik leer hen hoe ze hun eigen interne systemen beter kunnen gebruiken. Zo ervaren cliënten meer plezier, rust en kracht in hun leven.

Testimonial

"Dankzij Ellen vond ik mijn why. Iets waar ik al meer dan 2 jaar naar zocht."

Ik leerde Ellen kennen via het lift-off traject van de hands on academy. Ellen zorgde toen voor een enorme shift. Ondertussen zijn we bijna 3 jaar verder en Ellen kwam opnieuw op mijn pad. Ik volgde een business identity session bij haar. Niet goed wetende wat te verwachten. Een heel interessante sessie met boeiende inzichten. Maar de grootse aha momenten kwamen enkele dagen later.

Dankzij Ellen vond ik mijn why. Iets waar ik al meer dan 2 jaar naar zocht. Alles werd ineens zo helder. Het geeft me zoveel richting en inzicht voor mijn business. Nooit verwacht dat dit zou voort komen uit slechts één sessie van iets meer dan 2 uur. Stel je voor wat een een op een traject met je doet ?! Ik kan Ellen alleen maar warm aanbevelen! Dikke merci Ellen, You’ve changed my life!

Birgit Verlaak