Truffels & Chanels

De podcast over mindset& persoonlijke ontwikkeling
waar we geen enkel onderwerp uit de weg gaan

Truffels & chanels

Zonder gêne, 
taboe doorbrekend, 
no-nonsense - mindset podcast

Tijdens deze podcast gaan we geen onderwerp uit de weg. We hebben het over leiderschap, extraordinair leven en persoonlijke ontwikkeling. Zodat ook jij je rijkste leven kan leven. 

Aflevering 4

Why fear based marketing sucks

Waarom fear based marketing een averechts effect heeft op de perceptie van je eigenwaarde. En hoe de wereld rond jou kan veranderen wanneer je de bril der liefde opzet. Hoe je beter kan omgaan met bumps in de road, zoals moeilijke klanten of mensen in je omgeving die tegendraads doen.

Aflevering 3

De Truffelceremonie

The episode waar velen op zaten te wachten. Kom hier te weten hoe een psychedelischce psylocibine ceremonie er echt aan toe gaat vanuit Ellen haar beleving. Hoe gaat zo’n ceremonie in zijn werk, voor wie is het, voor wie niet en waarom is het belangrijk om dit te doen bij iemand met ervaring in het leiden van de ceremonie. Wat je kan verwachten hoor je in deze aflevering

Aflevering 2

About Ellen, Truffels & Chanels

Wie is Ellen Persijn en waarom deze podcast? Waarom de naam Truffels & Chanels? Hoe is ze begonnen met coaching? Wat voor jeugd heeft zij gehad en ze spreekt over een van de zwaarste periodes in haar leven die ervoor gezorgd heeft dat ze 4 jaar geleden als coach begon.

Aflevering 1

Het Reptielenbrein

Herken het stemmetje in je hoofd en ga voor groei. We zijn gemaakt om te groeien, echter er is een deel van ons brein die ons in absoluute veiligheid wil houden. maar is die veiligheid wel écht? Of kan dit systeem ons ervan weerhouden om de dingen te doen waar we echt succes mee kunnen boeken. Ontdek het in deze aflevering.

How did I get here

Kennismaken met Ellen Persijn en hoe persoonlijke ontwikkeling haar bracht waar ze nu staat. Luister hier naar haar verhaal.

Hoe haar jeugd ervoor zorgde, dat ze ervoor koos om haar missie als coach in de wereld te zetten. 

Een spannender en rustiger leven creëren voor zichzelf en haar cliënten… 

Heel duaal, net zoals zijzelf. 

Ellen Full Circle Coaching podcast truffels & chanel

Je weet dat het anders kan, je voelt het binnenin knagen.

Je bent al ondernemer en je hebt al een mooie klantenportefeuille opgebouwd. 

Je wil vol vertrouwen doorbreken naar je volgende niveau.

Je wil naast dat succes ook gelukkig zijn in je leven. 

Je wil groeien, maar dat mag niet te veel tijd kosten, dus je bent bereid te investeren in je groei.

Testimonial

“Een goed jaar geleden zat ik vast zowel op professioneel als op privé vlak vast...”

En zocht een coach die mij dat duwtje in de rug kon geven. En dat heeft Ellen gedaan. Ik ben sinds ik bij haar in coaching was enorm gegroeid. Zo moet ik ook dikwijls aan haar quotes denken : een ja zwemt in een zee van nee’s, is dat een verhaal Niki of is dat de realiteit. Echt een top coach!

Niki Mertens - Zaakvoerster